Çağımızın getirdiği yeni teknoloji ile beraber ev taşımacılığı da oldukça gelişti. Firmamız Çolakoğulları, bugün evde eve nakliyat işlemlerinizi bu teknolojiyi kullanarak sizlere sunmaktadır. Şirketimizi arayarak sizler için oldukça zorlu geçecek bir taşınma sürecini oldukça kolay hale getirebilir ve nakliye konusunda uzman ve profesyonel ekibimiz sayesinde daha kolay ve konforlu bir süreç geçirebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın

444 65 02

Bir evden başka bir eve taşınma sürecinde sizlere nasıl yardımcı olduğumuzu ve bu süreçte sizlere yardımcı olacak hangi özelliklerimizin bulunduğunu detaylı bir şekilde anlatacağız. Şehir içi, şehir dışı ve uluslararası taşımacılık olarak çeşitli gruplara ayrılan bu sektörde aynı zamanda nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda da sizlere detaylı bilgi vereceğiz. Bu bilgileri dilerseniz firmamızı arayarak direkt olarak alabilir ya da buradaki yazımızın tamamını inceleyebilirsiniz. Öncelikle profesyonel bir firmada olması gereken bazı özelliklere değinelim.

Profesyonel Evden Eve Nakliyat Firmalarında Bulunması Gereken Özellikler

✅Profesyonel Ekip✅Güçlü Referanslar✅Tecrübe
✅Kurumsallık✅Hızlı Çözüm✅Güvenilirlik
✅Planlama✅Ön Hazırlık✅Geniş Araç Filosu
Profesyonel Ev Taşıma Şirketlerinin Özellikleri
Evden Eve Nakliyat

Çolakoğulları markası olarak uzun yıllardır yaptığımız evden eve nakliyat işlemlerinde profesyonel ekibimizle birlikte hareket ettik. Yüzlerce ünlü firma ve şahısa hizmet eden firmamız yıllarca kazandığımız tecrübe ile zaman içerisinde kurumsallık adına birçok adım da attı. Ekipmanların teknolojik olması ve profesyonel bir evden eve taşıma personeline sahip olmak aynı zamanda hizmetlerimizde problemleri hızlı çözmemize yardımcı oluyor. Geniş araç filomuz ve bütün taşıma ekipmanlarımızla her zaman sizlerin taleplerini karşılamaya hazırız. Daha detaylı bilgi için bizleri arayın! 444 65 02

2022 Yılında Ev Taşıma Hizmetlerinde En Çok Tercih Edilen Nakliyat Şirketi: ÇOLAKOĞULLARI Nakliyat LTD ŞTİ.

istanbul evden eve nakliyeciler derneği

Taşımacılık sektörünün önce gelen firmalarından biri olarak Çolakoğulları ailesi sizlerin memnuniyetinize öncelik vermektedir. Evinizi ve iş yerinizi gönül rahatlığıyla bizlere teslim edebilir ve taşınma işlemlerinin verdiği yükten hemen kurtulabilirsiniz. Lojistik firmamız ilkeli büyüme adımları ve kurumsallığı iye diğer nakliye şirketleri arasında her zaman örnek gösterilen firmalardan biridir.

Evden Eve Nakliyat

2024 Yılında Evden Eve Nakliyat Fiyatları Ne Kadar Arttı?

2021 yılının son aylarında ekonomik dalgalanma ile birlikte ham madde, üretim ve iş gücü maliyetleri %100 artış gösterdi. Bu artış ile birlikte hizmet sektörü de nasibini aldı. Şuan 2022 yılında ev taşımacılığı fiyatları %100 artış göstermeliydi.

2020 -2022 Yılları1+1 Oda2+1 Oda3+1 OdaArtış Oranı %
2020 Yılı Ev Taşıma Fiyatları1500 TL’den Başlıyordu2000 TL’den Başlıyordu2500 TL’den Başlıyordu
2021 Yılı Ev Taşıma Fiyatları1800 TL’den Başlıyordu2400 TL’den Başlıyordu3000 TL’den Başlıyordu%20
2022 Yılı Ev Taşıma Fiyatları3420 TL’den Başlamaktadır.4560 TL’den Başlamaktadır.5500 TL’den Başlamaktadır.%80
2022-2024 Yılları Evden Eve Nakliyat Fiyat Artışları
Evden Eve Nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İstanbul’da nakliyat hizmetleri en çok rağbet gören sektörlerden biri. Nüfusun çok olması ve kira fiyatlarının değişken olması evden eve nakliyat hizmetlerinin de oldukça talep görmesine neden oluyor. Bunun yanı sıra İstanbul – Ankara, İstanbul – İzmir arasında da bu talebin artığını görebiliyoruz. İstanbul da hem şehir içi ve hem şehir dışı nakliyat işlemlerinizde bizlerle çalışabilir ve Çolakoğulları firmasının hızlı hizmet ayrıcalığından faydalanabilirsiniz

Evden eve nakliyat sektöründe zaman içerisinde lider haline gelen firmamız, günün nakliye hizmetinin en bilenen markalarından biri haline gelmiştir. Tabi ki bu başarımızı birçok şeye borçluyuz:

2024 Yılında Evden Eve Nakliyat Fiyatları Ne Kadar Arttı?

2024 yılında yaşasanan yüksek enflasyondan dolayı Evden Eve Nakliyat fiyatlarında da artış gözlemlendi. Bu yüzden 2023 yılından bugüne bizim de fiyatlarımızda bazı değişiklikler meydana geldi. Fiyatlarımızdaki artışı sizlere verdiğimiz çizelgeden inceleyebilirsiniz. Çolakoğulları olarak sizlere her zaman en uygun fiyatları verme hedefindeyiz.

Evden Eve Nakliyat Hizmetlerinde Profesyonel Elemanın Farkı Nedir?

Taşıma ve nakliye alanında profesyonelleşmiş bir elemanla çalışmak sizlere elbetteki hem zamandan kazandıracak hem de finans olarak kazandıracaktır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız taşıma işlemlerinizi en kısa zamanda gerçekleştirecek ve taşınan eşyalarınıza hiçbir zarar gelmeden operasyonu tamamlayacaktır.

Evden Eve Nakliyat Ücretleri Nasıl Belirlenmektedir?

Evden eve nakliyat ücretleri telefon üzerinden alınan bilgiler doğrultusunda netleşmemektedir Bu konuda ücretsiz ekspertiz hizmetleri sağlanılmaktadır. Çolakoğulları nakliyat firması olarak parça eşyalar dışında tüm nakliye hizmetlerinde ücretsiz ekspertiz hizmetlerini yönlendirmektedir.

Evden Eve Nakliyat Hizmetlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

  • Kurumsal bir nakliyat şirketi ile çalışmak hem size zaman kazandırır hem de eşyalarınızın zarar görmeden taşınmasını sağlar.
  • Çalıştığınız şirketin personelinin daimi personel olması çok önemlidir. Sigortalı ve tecrübeli çalışan her zaman çalıştığınız şirketi sorumluluk sahibi yapar.
  • Çalıştığınız şirketin sizlerle sözleşme yapması ve taşınan ürün ve eşyalarınızı sigorta altına alması çok önemli bir husustur.
  • Müşteri ile bir firma ile anlaştıktan sonra nelerin yapılacağı konusunda bir sözleşme yapmanız çok önemlidir. Taşıma firmasının nelerden sorumlu olacağı konusunda yazılı bir anlaşma yapmanız teslim tutanaklarını da gözden geçirmeniz gerekiyor.
  • Taşıma firmaları ürün, mal ya da eşya taşınma işlemini tamamladıktan sonra, taşınan şeyleri tek tek kontrol ettikten sonra taşıma personelini göndermelisiniz. Taşınan mal veya eşyalarda hasar varsa bunun zararını firmanın karşılamasını beklemelisiniz.
  • Beyaz eşya ve elektronik eşyalarınızı firma personelleri ile tek tek kontrol edip, çalışabilirliklerini kontrol etmelisiniz. Bu iki tarafında sıkıntıya girmesine engel olacaktır.

Kurumsal Güvenilir Evden Eve Taşıma Hizmetleri

Çolakoğulları sizlerin memnuniyetini her zaman daha ön planda tutmakta ve hizmetlerini buna göre vermektedir. Kurumsallığın da beraberinde getirdiği çalışma ilkelerimiz ve profesyonel kadromuz sayesinde müşteri memnuniyeti başarımız %100’lere kadar ulaşmıştır. Evinizi ve iş yerinizi proje bazlı olarak taşıyor ve hızlı bir şekilde nakliye operasyonlarını tamamlıyoruz.

Evden Eve Nakliyat Hizmetlerimiz

Çolakoğulları ev nakliye sektöründe Türkiye’nin en eski şirketlerinden biri. Profesyonel ve tecrübeli taşıma ekiplerine sahip olan firmamız detaylı taşımacılık konusunda siz müşterilerimizi taleplerini karşılayan firmamız sizlerin bu işlemlerini en kısa zamanda tamamlamaktadır.

Sektörde harcadığımız onlarca yıl her seferinde bize daha çok deneyim ve profesyonellik kattı. Güvenli bir taşıma için bizleri tercih edebilir ve uzman kadromuzdan taşınma konusunda yardım talep edebilirsiniz.

Çolakoğulları nakliyat olarak 2024 yılında da hizmetlerimize devam ediyor ve taşımacılık hizmetlerimizi her anlamda müşterilerimize sunuyoruz. Önümüzdeki sezon da bu çalışmalarımıza hızla devam edip siz müşterilerimize hizmetlerimizi kesintisiz olarak sunacağız..

Evden Eve Taşıma Hizmetlerinde İndirim Başladı. Hemen Teklif Alabilirsiniz. 

Evden eve taşıma hizmetimizden sezon öncesinde faydalanmak istiyorsanız bunu indirimli bir lekilde yapabilmeniz mümkün. Proje bazlı taşıma işlemleri gerçekleştiren şirketimiz her konuda taşıma desteğini sizlere sağlamaktadır. 444 65 03 no’lu telefondan bizlere ulaşabilip uzman ekibimizden ekspertiz isteyebilir ve güncel fiyatlarımızı alabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat

Yaklaşık 70 yıldır nakliyat şirketi olarak var olan firmamız bu sektörün gelişmesinde ve geleceğinde var olmasında önemli adımlar atmıştır. Bu konuda var olan sivil toplum örgütlerine ve derneklere de üye olan firmamız K3 belgesiyle bu hizmeti sunan nadir firmalardan biridir. İstanbul ve Türkiye’de sektöründe lider olan Çolakoğulları sadece iş anlamında değil aynı zamanda sosyal anlamda da bu sektörün öncülerindendir. Firmamız hakkında daha detaylı bilgi ve sorularınız için bizlere ulaşabilirsiniz.

Nakliyat

Evden eve nakliyat işlemleri nasıl yapılır? Şimdi sizlere bunları anlatalım. Dikkat edilmesi gereken bazı hususlarla başlayalım!

  • Evinizi taşımak istiyorsunuz ve bir nakliyat şirketiyle anlaşmak istiyorsunuz. Nakliyat şirketinden bir ekspertiz talep etmeniz gerekiyor. Bizleri 444 65 02’ten arayarak dilediğiniz zaman bir talepte bulunabilirsiniz.
  • Diyelim ki birçok firmayı aradınız ve ekspertiz talep ettiniz. (Bizler ekspertiz ücreti talep etmemekteyiz.) Bu ekspertizlerin sizlere verdiği bilgilere dayanarak iyi bir seçim yapmanız gerekecek. Aynı zamanda anlaşmalarınızın yazılı olarak bir sözleşmeye de geçmesi gerekiyor.
  • Evinizin taşınma süresi bazı durumlara göre değişkenlik gösterebilir. Taşınma yapılacak iki ev arasondaki mesafe, taşınan eşyaların miktarı bu süreyi başlıca belirleyen unsurlardan biridir.
  • Eşyalarınız taşınırken ofisinizde ya da evinizde bulunan mobilyaların sökümü ve tekrar monte edilmesi, beyaz eşya ve elektronik eşyaların alınıp tekrar kurulması detaylı olarak yapılmalıdır.
  • Taşınma esnasında bir kurumsal nakliyat firması, kendisine ait personeller ile çalışmalı ve yetkili bir çalışanı taşınma alanında bulundurmalıdır.
  • Sigorta taşımacılıkta çok önemlidir. Nakliyat hizmeti başlamadan yapılması gerekir ve sizlerin bunu takip etmeniz gerekir. Lütfen anlaştığınız kurumun bu sigortaları başlattığından emin olun.

Kaliteli paketleme servisimiz ve ürünlerimizle ev taşımacılık işlemlerini Çolakoğulları Nakliyat ile güven içinde yapabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat Şirketleri

Şirketimiz sadece evden eve nakliyat alanında değil aynı zamanda ofis taşımacılığı, kurumsal şirket nakliye, eşya depolama ve askılı elbise taşımacılığı gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir. Bu hizmetlerin organizasyonu profesyonel çalışanlarımız tarafından yapılmaktadır. Her geçen gün kazandığımız tecrübe ve bünyemize kattığımız teknolojik ekipmanlarla sunduğumuz hizmetlerin kalitesi yukarıya doğru ivme kazanmaktadır. Referanslarımız bölümünden çalıştığımız büyük firmalar ve ünlüleri inceleyebilir ve taşınma işleminizi hemen başlatmak için bize telefon edebilirsiniz. Çolakoğulları nakliyat eşyalarınızı güvenle taşır.

Nakliye Firmaları

Evden eve nakliye firmaları ile anlaşma yaparken seçimlerinize dikkat etmeniz gerekir. Öncelikle telefonda anlaşma yapmamanız ve firmanın size bir ekspertiz göndermesini beklemeniz lazım. Bunun dışında evden eve nakliyat konusunda sizlere direkt hizmet sunmayan firmalarla anlaşmamanızı öneririz. Anlaştığınız firmanın sade bu sektör konusunda uzmanlaşmış olması ve bu konuda hizmet sunuyor olması oldukça önemlidir. Çolakoğulları olarak firmamız sadece eşya nakliyatı üzerine yoğunlaşmıştır. Bu hizmet ofislere, evlere, iş yerlerine ve fabrikalara verilebilmektedir.

Şirketmiz nakliye hizmetlerini profesyonelce gerçekleştirir. Taşımadan önce evinize bir ekspertiz servisi gönderir ve ücretsiz oalrak taşınmanın bedelini belirler. Bundan sonra sizin onayınız olursa eşyalarınız garanti altına alınır ve taşınma süreci başlar.

Tüm taşınma işlemlerinizi başlatmak için 444 65 02 no’lu telefon numaramızı arayabilir ve bizlere adresinizi bırakabilirsiniz.

Taşımacılık İstanbul

Şimdi sizlere bizlere gelen ve sıkça sorulan soruları cevaplayalım. Bu kısımda yapılan sigortalar hakkında, taşınma esnasında kullanılan malzemeler ve paketlememiz hakkında, nakliyet süreci hakkında bazı cevaplar bulabilirsiniz. Dilerseniz bizleri arayarak da sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.

“Şimdiden Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz”

Çolakoğulları Nakliyat’ın resmi websitesi burasıdır. Benzer adı kullanan firma ve şahıslara itibar etmemenizi öneriyoruz. Dilerseniz bizleri ofisimizde de ziyaret edebilir ve bizlerle tanışabilirsiniz.

Merkez adresimiz; Bağlarbaşı mah kumru sokak no: 17/A Maltepe/İstanbul / 444 65 02 / bilgi@colakogullari.com.tr adresinden firmamıza ulaşabilirsiniz. Firmamızın google map üzerindeki konumu: https://goo.gl/maps/HFFt7fLgPzQ2 

Siz hangi semt veya ilçede oturuyorsanız oturun sizlere nakliyat hizmeti veriyoruz. İstanbul’un tüm ilçe ve mahallelerinde nakliye organizasyonlarını hızlı ve verimli bir şekilde yürüten firmamız sektörde 1956 yılından beri aktif durumda.

Nakliyat Ücretleri

Nakliye ücretlerimiz birçok konuda değişken olabiliyor ancak firmamızın evde eve nakliyat işlemlerinde uyguladığı %35 indirim, sektöre ve sektörü kullanan müşterilere oldukça yardımcı olmuştur. Bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız bizleri arayabilir ve hemen iletişime geçebilirsiniz. Sizlere göndereceğimiz uzman expertizlerimizden fiyat alabilir ve taşınma işlemini başlatabilirsiniz.

Ev Taşımacılığında Geçerli Belgemiz K3 Belgesidir

Ev taşımacılığı için K3 çok önemli bir belgedir. Bu yetki belgesi devlet tarafından evden eve nakliyat hizmeti sunan firmalara verilir. Firmamız bu belgeye sahip olduğu gibi çalışanlarını taşımacılık konusunda sıkı bir eğitime tabi tutmaktadır.

Evden eve nakliyat işlemlerinizi oldukça sorunsuz ve süratli bir şekilde gerçekleştirmek için şimdi bizi arayın. 444 65 02 nolu telefonumuzdan bizleri arayarak taşıma işlemleri için ücret isteyebilirsiniz. Yetkili personelimiz sizleri en yakında zamanda ziyaret edecektir.

Ev Taşımacılığında Sigorta Var Mı?

Ev taşımacılğında sigorta bulunmaktadır. Lütfen sigorta işlemlerinizi yaptırmadan taşınma işlemlerini başlatmayınız.

Taşıma Videosu : 

Çolakoğulları nakliyat taşıma işlemlerinde kullanılan paketler ve kutuları siz müşterileri için özel olarak tasarlamaktadır. Bu eşyalarınızın güvenilir bir şekilde taşınmasına ve kırık, hasar olmadan işleminizin sağlıklı bir biçimde bitmesine yol açar. Cam eşyalarınızın güvenli bir şekilde transfer edilmenizi sağlar.

Çolakoğulları, Evden Eve Nakliyat konusunda yeniliğin ve güvenin tek adresidir. Senelerin verdiği tecrübeyi siz müşterilerimize en iyi hizmeti sağlamak amacıyla kullanıyoruz.

Profesyonel ev taşıma firmalarının en büyük özellikleri; müşterilerine verdikleri vaatlerin yerine getirilmesidir. Firmalar sözlerini yerine getirirken en iyi malzemeyi, en iyi işçiyi ve en iyi araç filosunu kullanarak organize etmektedir. Bu işlemlerin tamamında müşteri memnuniyetini sorarak eksik oluşan durumlara da hızlıca çözüm üretebilmektedir.

Ev taşımacılığı hizmetlerinde sigorta hiçbir ürünü kapsamamaktadır. Günümüz taşımacılık sürecinde en sıkıntılı şey sigortadır. Malesef sigortalı nakliyatla ilgili yanlış bilgiler vardır. Evden eve taşımacılık alanında tüm eşyalar 2.el eşya olarak kabul edilir ve ev eşyasının sigortası yapılmaz. Birçok nakliyat firması iş almak amacı ile yüzeysel olan kamyon klozlu nakliyat poliçelerine dahilmiş gibi müşterilerine ucuz yalanlar söylemektedir.

Şehirler arası nakliyat hizmetlerinde fiyatlar birçok duruma göre değişkenlik göstermektedir. En büyük etken mesafedir. eşya miktarı, kat oranları, katlarda bulunan asansörlerin boyutları ve müşterilerin istediği hizmet şekli gibi birçok kriter baz alınarak fiyatlandırılmaktadır.

Evden Eve Nakliyat” yazısında 364 düşünce

  1. Fatih kaya diyor ki:

    Mükemmel insanı çalıştığı işin ehlisi olmuş insanlar çok ilgililer ve dikkatlılar çok teşekkürler

  2. Sudenur diyor ki:

    Gerçekten işlerini son derece profesyonellikle yönetiyorlar aldığım hizmetten son derece hoşnut ve memnun kaldım. Gerçekten ellerine emeklerine sağlık.

  3. Umut diyor ki:

    Uzun arayışlar sonrası Gerçek Çolakoglu nakliye firması buldum çok. Profesyonel bir taşıma hizmeti aldım çok kurumal bir firma anlaştığımız saatte işe başladılar çok memnun kaldım

  4. Umut diyor ki:

    Uzun arayışlar sonrası Gerçek Çolakoglu nakliye firması buldum çok. Profesyonel bir taşıma hizmeti aldım çok kurumal bir firma anlaştığımız saatte işe başladılar çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim iyiki varsınız . Çolakoglu Nakliyat

  5. Denizhan diyor ki:

    Oldukça kaltieli ve kurumsal bir firma olarak görünüyorsunuz, ihtiyacım olduğunda size baş vuracağım

  6. Pinar Kurt diyor ki:

    Yılların verdiği hizmet anlayışı ile kaliteli ve güvenilir bir firma olmanız sizleri tercih etmem için yeterli bir sebep.

  7. mahmut k diyor ki:

    Evden eve olsun şehirlerarası birçok konuda uzman bir firma işinin kaliteli ve düzgün yapıyorlar gönül rahatlığıyla calisilabilir

  8. Emre Cesur diyor ki:

    Taşınmak zaten çileli bir iş. riske girmeye gerek yok. sağlam ve güvenilir firma tercih etmek lazım. bu firma tam bu tanıma uygun.

  9. Emine diyor ki:

    İşini en iyi şekilde yapan bir firma gerçekten çok özenli çalışıyorlar çok dikkatliler teşekkürler 👍 bu firma ile çalışmak çok iyi

  10. Emine diyor ki:

    İşini en iyi şekilde yapan bir firma gerçekten çok özenli çalışıyorlar çok dikkatliler teşekkürler 👍

  11. Yuan diyor ki:

    İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan kaliteli bir firma gerçekten bunun gibisi zor bulunur. Güvenli kırmadan dökmeden yapmaya çalışıyorlar ve bunu başarıyorlar tebrik ediyorum 👏👏👏

  12. Gamze Torunoğlu diyor ki:

    Son derece dürüst ve güvenilir bir firma ✨ Güleryüzlü ve Kibar çalışanları var. İşlerine çok önem veriyorlar. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ✨

  13. Gulnaz T diyor ki:

    Evden eve nakliye işlemlerimi sorunsuz bir şekilde hallettiler bu işi çok iyi biliyorlar profesyonel bir ekiple çalışıyorlar

  14. emrecan diyor ki:

    Güler yüzlü ve kaliteli hizmetin tek adresi esyalara kendı esyaları gıbı davrandılar kırma dokme yok guzelce paketleyıp goturduler tesekur ederım

  15. emre diyor ki:

    Güler yüzlü ve kaliteli hizmetin tek adresi esyalara kendı esyaları gıbı davrandılar kırma dokme yok guzelce paketleyıp goturduler tesekur ederım

  16. emrah diyor ki:

    gerçekten de işinizi özenle severek yapıyorsunuz uzman kadronuzla işlerinize hayran kaldım bir sefer denedim sizi ürün elime tertemiz ve ciziksiz ulaştı elinize emeğinize saglik

  17. Melisa Aleyna Başar diyor ki:

    Oldukça kaliteli hizmet ediyorlar tek tasimaci olarak kullandığım yer diyebilirim

  18. Mertcan diyor ki:

    Gerçekten ilgi ve alakaları yüzünden sürekli takip ediyorum, her şey için çok teşekkürler

  19. Melek yildizhan diyor ki:

    Tebrik ederim işinizde gerçekten çok başarılısınız çok memnun kaldık ilgi akaka çok iyi

  20. Mahir Toluay diyor ki:

    Gerçekten işlerinde çok iyiler fiyatta gayet uygun ben çok memnunum teşekkür ederim

  21. Simay diyor ki:

    Güvenilir bir firma diğer firmalara göre piyasa fiyati olarak da çok uygun tebrik ediyorum. Herkesin memnun kalacağına eminim işini hakkıyla yapıyor. Helal olsun bol kazançlar .

  22. Selen diyor ki:

    İki defa hizmet aldım ikisindede çok memnun kaldım işlerini çok titizlikle severek yapıyorlar. Teşekkür ederim

  23. Hasantek diyor ki:

    Gerçekten sorunsuz bir şekilde taşıma hizmeti sunuyorsunuz nakliye konusunda başarılısınız ve taşıma ücretiniz gayet uygun memnuniyet harika tek kelimeyle

  24. Selen diyor ki:

    İki defa hizmet aldım ikisindede çok memnun kaldım işlerini çok titizlikle severek yapıyorlar. Teşekkür ederim

  25. Berataydin diyor ki:

    Bu konuda gerçekten çok iyi hizmet veriyorsunuz diğer firmalara göre uygun fiyata taşıma yapıyorsunuz sorunsuz bir şekilde kesinlikle hizmet kalitesi harika

  26. Melek yildizhan diyor ki:

    Tebrik ederim işinizde gerçekten çok başarılısınız özveriyle çalışıyorsunuz sürekli tercih ediyorum vok memnunum sizden

  27. Ahmet Sünbül diyor ki:

    Gerçekten güvenilir bir firma istiflemesi ve eşyaları paketlemesi gayet başarılı memnun kalacaksınız

  28. GÖKHAN KÖSE diyor ki:

    Çok başarılı uygulamariniz var başarılarınızın devamını dilerim işinizi titizlikle yapıyorsunuz hizmetinizden cok memnun kaldim

  29. Ecrin kuş diyor ki:

    7 ay önce evimi size taşıttım o kadar güzel ve profesyonel bir ekip ki çok ben memnun kaldım tesekur ederim

  30. Cansu Ceyhan diyor ki:

    Yaptığınız işte oldukça tecrübeli olduğunuz ortada tebrik ederim sizi gerçekten 😇👏🏻👏🏻👏🏻

  31. Efe tunca diyor ki:

    Evden eve nakliye hizmeti aldım eşyalarımı çok düzenli bir şekilde yerleştirdiler Ben gayet memnun

  32. Emre Cesur diyor ki:

    Ev taşımak gerçekten çok ciddi bir mesele. Kabusa dönebilir. Bunun için sağlam ve güvenilir firmalar tercih edilmelidir ki bu firma da en güvenilir taşıma firmalarının başında geliyor.

  33. Emre Yılmaz diyor ki:

    Beğendim. Çok kaliteli iyi hizmet veriyorlar. Çok hızlılar. Çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim. Süper firma 👍

  34. Berataydin diyor ki:

    İstanbul evden eve nakliyat konusunda sağladığınız hizmet Gerçekten mükemmel güvenilir bir firma olduğunuzu bir kez daha gösteriyorsunuz Üstelik diğer firmalara göre Fiyatlarınız gayet uygun sorunsuz bir şekilde taşıma yapıyorsunuz

  35. Özge diyor ki:

    İşini özveriyle yapan Ev taşımacılığı konusunda çok başarılı işlere imza atıyorsunuz işinizi hakkıyla yerine getirmek için herşey yapıyorsunuz emeğinize sağlık tebrikler 👍

  36. Özge diyor ki:

    Melek yildizhan diyor ki:
    İşini özveriyle yapan Ev taşımacılığı konusunda çok başarılı işlere imza atıyorsunuz işinizi hakkıyla yerine getirmek için herşey yapıyorsunuz emeğinize sağlık tebrikler 👍

  37. Melek yildizhan diyor ki:

    İşini özveriyle yapan Ev taşımacılığı konusunda çok başarılı işlere imza atıyorsunuz işinizi hakkıyla yerine getirmek için herşey yapıyorsunuz emeğinize sağlık tebrikler 👍

  38. eren diyor ki:

    Öyle kaliteli hizmetiniz var ki, öyle itina ile bu hizmeti veriyorsunuz ki gönülden tebrik ediyorum teşekkür ediyorum hiçbir esyam zarar görmeden evim taşındı…

  39. Cansu Ceyhan diyor ki:

    Yaptığınız işte oldukça tecrübeli olduğunuz ortada tebrik ederim sizi gerçekten 👏🏻👏🏻👏🏻

  40. Arslan diyor ki:

    Isim icabi bir Nakliye şirketi ile çalışmak zorundayım ben Çolakoğlu Nakliyat ile çalışıyorum uzun zamandır çalışıyorum kendileriyle gayet memnunum fiyatları da gayet güzel

  41. Selin sel diyor ki:

    Harika bir taşımacılık dört dörtlük bir hizmet çok memnun kaldık kalitenin adresi başkasın gerek yok

  42. Gamze Torunoğlu diyor ki:

    İşinizi gerçekten çok önemsiyorsunuz. Müşterilerinizle yakından ilgilenmeniz çok güzel. Emeğinize sağlık 💯💯🌷

  43. Harikanne diyor ki:

    Geçen ay sizi tercih ettik esyamizin fazla olmasına rağmen hiç zarar görmedi esyalarimiz mükemmelsiniz çok teşekkür ediyorum kusursuz hizmet isteyenlerin adresi

  44. Harikanne diyor ki:

    Geçen ay sizi tercih ettik esyamizin fazla olmasına rağmen hiç zarar görmedi esyalarimiz mükemmelsiniz

  45. Ahmet Sünbül diyor ki:

    İşini layıkıyla yapan ve gerçekten güvenilir bir nakliye şirketidir asla pişman olmazsınız eşyalarınız güven ellerde doğru tercih ÇOLAKOĞULLARI

  46. Ahmet SNBL diyor ki:

    İşini layıkıyla yapan ve gerçekten güvenilir bir nakliye şirketidir asla pişman olmazsınız eşyalarınız güven ellerde doğru tercih ÇOLAKOĞULLARI

  47. Ahmet Sünbül diyor ki:

    İşini layıkıyla yapan ve gerçekten güvenilir bir nakliye şirketidir asla pişman olmazsınız eşyalarınız güven ellerde doğru tercih ÇOLAKOĞULLARI

  48. Ercan diyor ki:

    Öyle kaliteli hizmetiniz var ki, öyle itina ile bu hizmeti veriyorsunuz ki gönülden tebrik ediyorum teşekkür ediyorum hiçbir esyam zarar görmeden evim taşındı…

  49. Emre CESUR diyor ki:

    Ev taşımak zaten çok zahmetli bir iş. Bu esnada problem istemiyorsanız doğru adres burası. Elinizi dahi sürmeden tüm eşyalarınız özenli bir şekilde taşınıyor.

  50. İbrahim diyor ki:

    Ev taşımacılığı konusunda çok başarılı işlere imza atıyorsunuz işinizi hakkıyla yerine getirmek için herşey yapıyorsunuz emeğinize sağlık tebrikler 👍

  51. Suzan diyor ki:

    Ben gecen hafta hizmet aldim,şimdiye kadar gördüğüm firmalardan en iyisi,güvenilir pratik kesinlikle en ufak bir sorun yaşamadım, teşekkür ederim hizmetlerinden dolayi

  52. Elif tunca. diyor ki:

    Evden eve nakliyenin ne kadar zor bir eylem olduğunu çok iyi biliyordum fakat Çolakoğlu Nakliyat sayesinde bu çok kolay oldu gayet memnun kaldım

  53. Melek Yıldızhan diyor ki:

    çolakoğulları nakliye firması daha önce çalıştığım bir firma işlerini gerçekten çok iyi ve kaliteli bir şekilde yapıyorlar emeğinize sağlık

  54. mavi diyor ki:

    çolakoğulları nakliye firması daha önce çalıştığım bir firma işlerini gerçekten çok iyi ve kaliteli bir şekilde yapıyorlar emeğinize sağlık

  55. Mertrww diyor ki:

    Gerçekten harika bir firmasınız sorunsuz bir şekilde evden eve nakliyat yapıyorsunuz bu konudaki müşteri memnuniyeti harika Üstelik firmalara göre Fiyatlarınız daha makul kişilerin bütçesine uygun

  56. Sinem Erkch diyor ki:

    Kaliteli hizmetiniz sayesinde herşey tıkır işliyor.Özenle ve severek yapıyorsunuz işinizi.Çok memnunum.

  57. Ecrin kuş diyor ki:

    O kadar kaliteli ve iyi bir hizmet veriyorsunuz emeğinize sağlık teşekürler ben çok memnunum sizden

  58. eren diyor ki:

    Kaliteli hizmet bence fiyatı da uygun işinizi iyi yapıyorsunuz halkın dilinden anlıyorsunuz müşteriniz bol olsun diliyorum…

  59. Atzu diyor ki:

    İşini çok iyi yapan nakliye firmalarından birisiniz. Sizinle taşıma yapıp ta memnun olmayan yok başarılar diliyorum

  60. Sümeyye diyor ki:

    Kalite ve sorunsuz ekip gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Taşıma esnasında hiçbir sorun yaşamadım teşekkür ediyorum.

  61. Emre Yılmaz diyor ki:

    Kaliteli çok iyi hizmet veriyorlar. Beğendim. İşlerini harika yapıyorlar. Biz çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim. Süper. 👍

  62. Hasan tek diyor ki:

    Sorunsuz bir şekilde teslimat yapıyorsunuz diğer firmalara göre fiyat gayet uygun en doğru tercih sizsiniz bu konuda hakkınızı teslim etmek lazım

  63. Emre CESUR diyor ki:

    Ev taşıma zaten zahmetli bir iş. bu esnada problem istemiyorsanız doğru adres burası. elinizi dahi sürmeden tüm eşyalarınız özenli bir şekilde taşınıyor. tavsiye ederim.

  64. Berataydin diyor ki:

    Sorunsuz ve güzel bir şekilde Nakliyat yapıyorsunuz bu konuda hizmet kaliteniz çok iyi müşteri memnuniyeti harika

  65. Sude diyor ki:

    Eşya depolama ve nakliye çok kaliteli bir şekilde çalışıyorsunuz işinizi özenli yapıyorsunuz çok teşekkürler

    • Emrah karaağaçlı diyor ki:

      Çolakoğlu nakliyatın depolama hususunda bana bilgi önergenizi tavsiye ederim . Bundan önceki yıllarda aile fertlerimizin sizlerle çalışmasının bilincinde bulunmaktayım saet bu konu hakkında bilakis benide bilgilendirmenizi diliyorum . Şirketimizin nakliyatı ve depolama işlerimizin çolakoğlu nakliyatın tarafından yapılmasını on görüyorum . Saygılarımla . Iyi çalışmalar

  66. Tuğçe diyor ki:

    Evden eve nakliyat konusunda çok bilgilendirici bir makale olmuş gerçekten süpersiniz çok teşekkürler

  67. sami özkul diyor ki:

    Profesyonel ve güvenilir ev taşıma şirketi. Her şey tam zamanında gerçekleşti. Taşeron kullanımı olmadı. Bu konuda içimiz rahat bir şekilde arkadaşlarımıza tavsiye edebiliriz

  68. Pingback: Evden Eve Nakliyat | Evden Eve Nakliyat

  69. Derya sahan diyor ki:

    Çolak olu nakliyatı bizde çagırıp evimizi tasıttık gerçekten te uygun fiyata böyle bulamazsınız hem hızlı bi şekilde temiz bi şekilde yaptılar herkese tavsiye ederim

    • Mustafa diyor ki:

      Evden eve nakliyat hizmeti almıştık.Kisa sürede özenle esyalarımızi hiç bir çizik ve hasar olmadan tasıdılar.Müşteri memnuniyetini uygun fiyata gerceklestirdiler.Tesekkürler

  70. Abdurrahman Damar diyor ki:

    Çolakoğlu Nakliyat Firması Tercihiniz Olsun Kolay gelsin Allah bol kazançlar elde ettirsin dostlarim On numara insanlar tavsiyelerim tekrardan tekrardan olsun

  71. Emrullah diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyatın depolama hususunda bana bilgi önergenizi tavsiye ederim . Bundan önceki yıllarda aile fertlerimizin sizlerle çalışmasının bilincinde bulunmaktayım saet bu konu hakkında bilakis benide bilgilendirmenizi diliyorum . Şirketimizin nakliyatı ve depolama işlerimizin çolakoğlu nakliyatın tarafından yapılmasını on görüyorum . Saygılarımla . Iyi çalışmalar Empire

    • Ecrin kuş diyor ki:

      O kadar güzel ve kaliteli bir hizmet veriyorsunuz emeğinize sağlık teşekürler ben çok memnunum sizden

  72. Halime Çakır diyor ki:

    Suana kadar rastladigim en guzel evden eve nakliyat. Hersey icin cok tesekkur ederim Çolakoğlu Nakliyat 🙂

  73. noyan diyor ki:

    evimdeki kırılcak eşyaları özen bir şekilde kırmadan ve hasar göstermen evime kadar çıkardılar önerilir

  74. Nursena diyor ki:

    Çolakoglu nakliyet gerçekten kurumsal bir firma eşyalarınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz

  75. Emir diyor ki:

    Colakoğlu nakliyat işini temiz yapan gerek güler yuzlu gerek cana yakın işini temiz yapan harika bir firma

  76. Rumeysa kocak diyor ki:

    Evden eve nakliyat hizmetinde neden Çolakoğlu nakliyat tercih etmeliyim çünki hizlı ve güvenilirler 🙂

  77. Ahmet diyor ki:

    Kaliteli ve güvenilir bir şirket tavsiye ederim #çolakoğlunakliyat#nakliyehizmetleri#evden eve nakliye

  78. Reşat Bozat diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat ile kendi ev eşyamı evden eve taşımacılık sırasında dikkatli ve sağlam bir şekilde taşıma yaptılar. Tüm nakliyelerinizi güvenle taşıyabilirsiniz. Tavsiye ederim

  79. inan argun diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat çok sevdiğim bir firma kaliteli hizmet ve uygun fiyatla taşımacılık yapıyor ve bize çok yardımcı oldular eşyalar çok özenle taşınıyor kesinlikle herkese tercihim burasıdır

  80. Cemre diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat ile bir arkadaşım tavsiyesi üzerine tanıştım islerini bu kadar özenle yapan bir nakliye sirketi daha görmedim çok memnun kaldım evden eve nakliye esnasında esyalara oldukca hassas davrandılar her zaman tavsiye edecegim ve tercih edecegim bir şirket olacak.

  81. Enes diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat gerçekten evden eve taşıma da diğer sektörlerden daha önde kesinlikle tavsiye ediyorum

  82. Halil diyor ki:

    Evden eve nakliyat işinde önde gelen isimlerden tanıdıklarım gayet memnundu genel olarak başarılılar umarım böyle devam eder.

  83. Betül diyor ki:

    Çok güvenilir dikkatli çalıştılar esyalarimi onlara emanet ettim güvenim boşa çıkmadı paketleme koruma on numara teşekürler colakogullari

  84. ULAŞ TOPRAK diyor ki:

    yaptığı işin hakkını vererek çok iyi yapan bir nakliyeci başarılarınızın devamını dilerim

  85. Zeynep diyor ki:

    Çolakogluyla asla sıkıntı yaşamazsınız herşey istediğiniz gibi en mükemmeli olur evden eve nakliyat en mükemmel ve en uygun şekilde yapılıyor bence lkaçırmayın iyi çalışmalar

  86. Haşem diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat’ın işlerine verdikleri önemi taktir ediyorum. Eşyanızı gözü kapalı emanet edebilirsiniz

  87. Hasan Aslan diyor ki:

    Güvenli ve kaliteli evden eve nakliyat firması arıyorsanız tercihiniz Çolakoğuları nakliyat firması olmalı

  88. Berhan diyor ki:

    Bu nakliyat çok iyi ev taşıdım nasıl aracın içine koyduysam o şekil bir çizik bile yok yani bütçeside çok uygun

  89. Adil Özçomak diyor ki:

    Evden eve nakliyat işini iyi yapan bir firma olduğunu söyleyebilirim. İşin ehli oldukları da unutulmamalıdır

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

  90. kazanc diyor ki:

    evden eve nakliyat gerçekten herkesin yapabileceği iş değil bu adamlar işinin hakkını veriyorlar eşyalarıma bir gram bile zarar gelmedi mutluyum teşekkürler

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

  91. Muhammet ALi diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat hassas eşyalar konusunda çok kaliteli eşyaları sapasağlam ve hızlı bir şekilde getiriyorlar özenle işlerini yapıyorlar

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

  92. Resan diyor ki:

    Evden eve nakliyatta çolak oğlu nakliyattan şaşmamak lazım bu kadar işini düzgün ve hakkıyla yapan bir birim.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

  93. İbrahim Burak Türker diyor ki:

    Çok güzel bir firma işleri harika yapıyorlar kesinlikle tavsiye ederim Çolakoğlu nakliyat sayesinde eşyalarım kırılmadan taşındı çok teşekkür ederim profesyonel işçileri var hepsi çok saygılıydi emeğinize sağlık

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

  94. Alperen diyor ki:

    Nakliye konusunda insan gercekten çok tedirgin oluyor,ama bu tarz firmaları görmek güzel,evden eve nakliyede işinize onem veediginiz ortada,çok teşekkur ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza yorum yapmak için ayırmış olduğunuz zamandan dolayı teşekkür ederiz

  95. Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

    Şirketimizin bünyesinde gerçekleştirilen hizmetten memnun kaldığınız için biz teşekkür ederiz

  96. Adile diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat gerçekten kurumsal bir firma eşyalarınızI gözü kapalı teslim edebilirsiniz ne istedik ise harfiyen yerine getirdiler çalışan ekip gerek iş ahlakı gerek kişilikleri tek kelime ile mükkemmel herkese canı gönülden tavsiye ederim pişman olmazsınız.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

  97. Derviş Akman diyor ki:

    Mükemmel bir nakliyat şirketi taşıma işiniz varsa kesinlikle çolakoğlu nakliyat tercih edin.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

  98. İbrahim Kocakavak diyor ki:

    Ev taşıma konusunda uzman olan Çolakoğlu nakliyat ile tanışmış olmaktan çok mutluyum yeni aldığım evime taşınma sürecinde çok yardımcı oldular işlerini layıkıyla yerine getiren yetkililere çok teşekkür ederim

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

  99. İbrahim GENÇKAYA diyor ki:

    Çokak oğlu nakliyat evden eve nakliyat ve nakliyat hizmeti fiyatlandırmanız nasıl? Özellikle şehirler arası fiyat öğrenebilirmiyim?

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

  100. Rıdvan diyor ki:

    Çolakoğlu nakliyat evden eve taşımacılık konusunda profesyonel ve titiz bir işletmedir.Biz daha önce burasını kullandık hiçbir eşyamıza zarar gelmedi kesinlikle tavsiye ederim.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

      • Ömür Erkil diyor ki:

        Profesyonel işletme işlerini titizlikle ciddiyetle yapıyorlar. Müşterilerine en iyi hizmeti sunan nadir işletmelerden. Çok memnun kaldık bizimde nakliye işi için geldiler evi baştan aşağı kısa sürede toplayıp aldıkları gibi bıraktılar. Fiyatları da güzel kesinlikle tavsiye ediyorum

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Firmamıza zaman ayırarak yaptığınız değerli yorumlar için çok teşekkür ederiz.

  101. Hakan diyor ki:

    Çolak oğlu nakliyat gerçekten anlattıkları gibi kaliteli işçilik yapıyor tavsiye ediyorum ben memnun kaldım

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Şirketimizin bünyesinde gerçekleştirilen hizmetten memnun kaldığınız için biz teşekkür ederiz

  102. Rahime Yıldız diyor ki:

    Evden eve nakliyatta gerçekten işinize çok önem veriyorsunuz çalışma stiliniz çok hoşumuza gitti ve çok memnun kaldık.Artik tek adresimiz siz oldunuz 👍

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Şirketimizin bünyesinde gerçekleştirilen hizmetten memnun kaldığınız için biz teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Şirketimizin bünyesinde gerçekleştirilen hizmetten memnun kaldığınız için biz teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Şirketimizin bünyesinde gerçekleştirilen hizmetten memnun kaldığınız için biz teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Şirketimizin bünyesinde gerçekleştirilen hizmetten memnun kaldığınız için biz teşekkür ederiz

  103. Kemal diyor ki:

    Nakliyat işiniz varsa tercih edebileceğiniz tek firma diyebilirim. İşlerini profesyonelce yapıyorlar.

  104. Beyza diyor ki:

    İşlerini çok iyi yapan bi firma yeni eve taşındığımiz dönem de tavsiye üzerine tercih etmiştik iyi ki etmişiz bir daha ihtiyacımiz olduğunda yine sizinle iletişime gecerim

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  105. Kemal diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyat şirketine güvenle eşyalarınızı verebilirsiniz. Eşyalarınız kırılmadan dökülmeden sapasağlam bür şekilde adresinize teslim ediliyor. Tavsiye ederim

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  106. Ceren diyor ki:

    Taşınırken tercih ettim ve cidden çok güleryüzlü ve güzelcene eski evimden yeni eve nakliyatımı geçirdiniz

  107. Ayten diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyat olarak gerckten mukemmel firma calısanlar olsun yetkili kişi olsun alcak gonullu ve yardımsever ben burayla iş yaptgm işin cok memnunum basarılarınıxın dewamını dilerim colakoglu nakliyat

  108. Adil Özçomak diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyatta arkadaşlarım çok memnun kaldı. Ben de onlara güvenerek bir gün gidip ziyaret etmek istiyorum. Kaliteli ve düzenli bir iş yapıyorlar. Eksik olmayın. Teşekkürler

  109. Hüseyin diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyat işini çok güzel yapıyor emeğinin hakkını veriyor Hayırlı bol kazançlar dilerim

  110. Osman diyor ki:

    Evden eve nakliyatta Çolakoğulları nakliyat üzerine tanımam arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum çok teşekkürler

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  111. Eren diyor ki:

    Çok güzel bir şirket evimi taşımamda yardımcı oldular ve ne bi kırık var ne bi çatlak çok temiz bir şekilde getirdiler saolsunlar

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  112. Efe diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyat gerçekten işini profesyonelce yapan bir nakliyat firması. Çalışanlar çok dikkatli ve işlerini düzgünce yapıyorlar. Verilen hizmetten memnun kaldım.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  113. Mikail Kahraman diyor ki:

    Anadolu yakasından Avrupa yakasına ev taşıyacaktım. Aradım bu firmayı piyasanın en uygun fiyatları, sigortalı taşıma çalışanların sorumlu hizmetleri valla helal olsun diyorum gerçekten çok memnun kaldım.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  114. Merve diyor ki:

    Böyle bir siteniz olması çok iyi insanlar için bu dönem de en önemli şey güven eşyalarımızı da ki öyle güvenli bı taşıma şirketine emanet etmek çok iyi Çolakoğlu nakliyat bu güveni verdiniz.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  115. Adil Özçomak diyor ki:

    Giden arkadaşlarım için bana dedikleri çok memnun kaldıklarını söyledi.Kaliteli iş böyle olur. Tebrik ederim. Kolay gelsin.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  116. Ayşe diyor ki:

    İnsanın güvenebileceği nakliye bulmak zor birdahaki taşınmada bende arayacağım belliki işlerini iyi yapıyorlar teşekkürler

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  117. Aytül karalı diyor ki:

    Uzun yıllardır lider bir firma olduğu için Çolakoğlu nakliyatı tercih etmenizi isterim. Tüm surecde yardımcı oldular gerek iş shlaki gerek firma olarak ileri seviyede bir işletme gerçekten çok teşekkür ederim

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  118. Sinan diyor ki:

    Çolakoğulları Nakliyat firmasından evimi taşımak için hizmet aldım. İşlerinde gayet profesyoneler. Emeğinize sağlık.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  119. Yasin diyor ki:

    Nakliyat firmasını çok bependim işlerini çok iyi yapıyorlar özen ve titizlikle hiç bir sorun yaşamadım hepsin teşekkürler

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  120. ahmettavsan diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyattan nakliye hizmeti aldık taşınan eşyalar zamanında alıp zamanında bıraktılar çok memnun kaldık tavsiye ederim

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

      • fatma diyor ki:

        Çolakoğolları nakliyat firması gerçekten işini çok iyi yapan bir nakliye firması fiyatları gayet uygun gerçekten başarılar diliyorum emeğinize sağlık bu

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

      • Ömür Erkil diyor ki:

        İşini titizlikle özenle uzman ve profesyonel ekiple yapan kaliteli işletme. Şehirler arası da iş yapıyorlar. Biz iller arası ev nakliyat hizmeti aldık çok memnun kaldık eşyalar özenle hazırlandı özenle taşındı kesinlikle tavsiye ederim

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  121. Aylin diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyat işinde gercekten uzman ve başarılı bir ekip. Evden eve nakliye hizmeti aldık ve çok memnun kaldık. Personeli ilgili ve güleryüzlü. Uygun fiyatlı kaliteli hizmet sağlıyorlar. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma herkese tavsiye ederim.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  122. İbrahim diyor ki:

    Çolakoğulları Nakliyat gördüğüm en profesyonel nakliyat firması. Hiç sorun çıkmadı. Teşekkürler. Fiyatlar da gayet uygun. Herkese tavsiye ederim.

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

  123. akin diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyat gerçekten kurumsal bir firma eşyalarınızI gözü kapalı teslim edebilirsiniz ne istedik ise harfiyen yerine getirdiler çalışan ekip gerek iş ahlakı gerek kişilikleri tek kelime ile mükkemmel herkese canı gönülden tavsiye ederim

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      Çolakoğulları ailesi olarak evden eve nakliyat, ofis taşıma ve depolama hizmetleriniz ile ilgili yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederiz

      • Uğur diyor ki:

        Kesinlikle işinizde çok kaliteli hizmet sunuyorsunuz. Kalite hizmette sınır tanımayan tek firma diyebilirim

    • Mustafa diyor ki:

      Yeni daireye taşınırken evden eve nakliyat hizmeti almıştık.Kisa sürede eşyaların özenle nakliyesini gerçeklestirdiler.Eşyalarda çizilme dahi olmadı.Bencr benzerlerlerinin en iyisi diyebilirim.Müşteri memnuniyetini uygun fiyata gerçeklestirdiler.Teşrkkürler.

    • Sibel seren diyor ki:

      Gerçekten de çok güzel ve kaliteli bir hizmet veriyorunuz evimi taşıdım ve bu işte çok tercübeli bir personeliniz var teşekkür ederim

  124. Deniz Yılmaz diyor ki:

    Gerçekten çok memnun kaldım eşyaların paketlenmesi çok güzel yaptılar ellerine kolarına sağlık ÇAYHAN BEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

  125. Deniz Yılmaz diyor ki:

    Ben 3 defa taşındım ve rezillik diz boyu ama çolakoğlu taşınmamı yaptım gerçekten hayatımda böyle bir taşınma görmedim ellerine kolarına sağlık emeklerine sağlık hiç düşünmeden gerçekten taşınma işleminiz varsa tavsiye ederim

  126. Emre Uluç diyor ki:

    Uzun arayışlar sonrası Gerçek Çolakoglu nakliye firması buldum çok. Profesyonel bir taşıma hizmeti aldım çok kurumal bir firma anlaştığımız saatte işe başladılar çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim iyiki varsınız . Çolakoglu Nakliyat

  127. Casim diyor ki:

    Merhaba taşınmam ile ilgili sizden bilgi almak istiyorum çalışma sisteminiz nasıl?
    Malum virüs var hijyen tedbiriniz nasıl?
    Son olarak hangi bölgelerde çalışmalarınız yoğun?

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      merhabalar firmamız Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektedir.
      Virüs konusunda gerekli tüm önlemleri almaktayız.

  128. Davut GÜLOĞLU diyor ki:

    Ben Çolakoğlu nakliyat’la taşındım siz neden taşınmıyorsunuz 🙂

    Çayhan bey ve ekibine çok teşekkürler 👍

    Davut GÜLOĞLU

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      merhabalar Davut Bey
      sizin gibi değerli sanatçılarımızdan güzel dilekler aldığımız için bizler teşekkür ederiz.

      • fatma diyor ki:

        Çolakoğolları nakliyat firması gerçekten işini çok iyi yapan bir nakliye firması fiyatları gayet uygun gerçekten başarılar diliyorum emeğinize sağlık

    • Çolakoğulları Nakliyat diyor ki:

      1956 yılından beri bu sektörde lider bir nakliyat firması olarak yolumuza devam ettiğimiz içindir. Her zaman verdiğimiz sözü yerine getiren bir nakliyat şirketiyiz

      • Sezai diyor ki:

        Gayet işini bilen ve profesyonel bir ekiple çalışıyorlar çok titiz işçilikleri var tebrik ediyorum

  129. Öztürk diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyat gerçekten kurumsal bir firma eşyalarınızI gözü kapalı teslim edebilirsiniz ne istedik ise harfiyen yerine getirdiler çalışan ekip gerek iş ahlakı gerek kişilikleri tek kelime ile mükkemmel herkese canı gönülden tavsiye ederim pişman olmazsınız

  130. Ali basaroglu diyor ki:

    Çolakoğulları nakliyatın depolama hususunda bana bilgi önergenizi tavsiye ederim . Bundan önceki yıllarda aile fertlerimizin sizlerle çalışmasının bilincinde bulunmaktayım saet bu konu hakkında bilakis benide bilgilendirmenizi diliyorum . Şirketimizin nakliyatı ve depolama işlerimizin çolakoğlu nakliyatın tarafından yapılmasını on görüyorum . Saygılarımla . Iyi çalışmalar

    • Yuan diyor ki:

      İşini ehli ile yapan firmalardan birisi evden eve nakliyat konusunda gerçekten çok profesyonel çalışıyorlar eşyaları gayet güzel paketleyip taşıyorlar emeklerine sağlık teşekkürler 👍👍

    • Uğur diyor ki:

      İşinizi gerçekten çok düzenli be titiz yapıyorsunuz işinizde herzaman katiden ödün vermiyorsunuz sizleri tebrik ederim baralarınızın devamını dilerim

Yorumlar kapatılmıştır.